Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/teniplus/public_html/config.php on line 12
Despre noi | Teniplus

Despre noi

SC Teniplus Com-Impex SRL este o societate cu capital integral privat, infiintata în anul 1994 si are ca obiectiv principal de activitate distributia de lapte praf.


Comercializam lapte praf ambalat (diferite gramaje) conform normelor de management al calitati ISO 9001:2000 si HACCP. Oferim o gama variata de produse: lapte praf vrac (diferite tipuri), lapte praf instant ambalat în folie de aluminiu (pentru antidot), lapte praf integral 26% grasime, zer praf dulce, lapte praf degresat etc. Laptele praf poate fi folosit atât in fabricarea produselor de patiserie/cofetarie/panificatie dar si utilizat ca antidot în sectoarele in care se desfasoara activitati cu grad de toxicitate ridicata.


Obiectivul societatii noastre este de a veni in intampinarea cerintelor clientilor, oferindu-le produse de buna calitate la preturi atractive, respectând termenii de livrare si parametrii prevazuti in specificatiile tehnice precum si de legislatia in vigoare in Romania si in Uniunea Europeana.


Ponderea cea mai mare de livrare o detinem în Bucuresti/si zonele limitrofe dar avem contracte de colaborare si in alte orase. De asemenea mentionam ca avem capacitatea de a livra orice cantitate solicitata.

Avand o vasta experienta in domeniul distributiei de lapte praf , garantam calitatea si perfomantele poduselor oferite. Contractele noastre de colaborare pe termen lung se desfasoara cu parteneri ce fac pate din institutii cum ar fi: spitale, gradinite, crese, camine sociale  dar si fabrici de ciocolata, panificatie, patiserie sau intrepinderi unde mediul de lucru este poluant.

Tinând cont de experienta noastra, calificarea personalului si rezultatele proiectelor anterioare, consideram ca o colaborare nu poate fi decât benefica, atât pentru dumneavoastra cât si pentru noi.


 Cu stima,
Niculina Popescu
Director General